Echipamentele de mentenanță industrială Goodway s-au impus pe piață în cei 55 de ani de funcționare prin calitate, performanță și adaptabilitatea la cerințele clienților. Permanent, aceste echipamente sunt dezvoltate în cooperare cu clienții, permanent se aduc îmbunătățirile cerute de clienți și astfel se impun pe piață prin calitatea excepțională, fiabilitatea ieșită din comun și adaptabilitatea la aplicațiile clienților, chiar și în cele mai grele condiții.

Realizarea acestui deziderat este posibilă numai cu folosirea materialelor de cea mai bună calitate, a căror preț a crescut chiar și cu 500% în unele cazuri, iar costurile cu comoditățile cu 20-30%. Chiar și în aceste condiții vitrege, departamentul de aprovizionare Goodway a lucrat permanent pentru a încerca să mențină prețurile la un nivel acceptabil, cu succes în multe cazuri, fără a scădea calitatea materialelor din care continuă să se producă echipamentele, accesoriile și sculele Goodway.

Principalele echipamente de curățare pe care le comercializăm sunt:

  • Echipamente pentru curățarea țevilor prin metode mecanice, seria RAM și AWT (RAM-4, RAM5, RAM-PRO, RAM-PRO-XL, AWT-100, AWT-100X, PSM-500)
  • Echipamente pentru curățarea țevilor și schimbătoarelor de căldură în plăci prin metode chimice, seria GDS (GDS-100, GDS-40, GDS-92)
  • Echipamente pentru curățarea sistemelor HVAC (chillere și radiatoare), seria CC, TFC, CTV (CC-JR, CC-100, CC-140, CC-400HF, CC-201T, TFC-JR, CTV-1501, CTV-F2)
  • Echipamente pentru curățarea ducturilor de ventilație, seria AQ (AQ-RV450)
  • Echipamente pentru curățarea condensatoarelor de răcire de la turbine pe abur, seria QS, BFP (QS-300, BFP-3510)
  • Echipamente pentru curățarea furtunelor și sistemelor hidraulice, seria JetLoad, JetLaunch
  • Echipamente pentru inspecția video a țevilor și detectoare de scurgeri, seria VS-B, LD.

Mai multe despre aceste echipamente, accesorii, scule și tehnologii găsiți pe pagina www.goodway-europe.eu.