logoprecimet-1-768x128
Precimet, una dintre companiile lider care furnizează echipamente pentru horticultura profesională cu seră

Plecând de la cele mai simple instrumente, am câștigat treptat experiența și recunoașterea clienților noștri, extinzându-ne oferta cu dispozitive din ce în ce mai avansate tehnologic.

Oferta companiei de astăzi include, printre altele:

– cărucioare pentru îngrijirea la înălțimea culturilor de seră

– cărucioare pentru recoltarea culturilor de seră

– cărucioare pentru protecția chimică a culturilor de seră

– cărucioare pentru protecția chimică a culturilor de seră

– cârlige pentru tomate

Dezvoltare durabilă

După 30 de ani de activitate, PRECIMET HCE este un cunoscut producător de echipamente și accesorii pentru grădinărit profesional cu sere pe piața internă și externă.

Punem accent pe construirea de relații pe termen lung cu clienții, partenerii de afaceri și furnizorii. Bazăm toate relațiile de afaceri pe încredere reciprocă, reguli clare de cooperare și flexibilitate în înțelegerea nevoilor celuilalt. PRECIMET HCE este cu siguranță mai mult decât un simplu furnizor de echipamente pentru sere. PRECIMET este partenerul dvs. de afaceri de încredere.

Investiții și relații pe termen lung

Produsele noastre se caracterizează printr-o perioadă lungă de utilizare, prin urmare calitatea și fiabilitatea lor sunt atât de cruciale pentru noi. Un element la fel de important al activității noastre este și service-ul în garanție și post-garanție. Ne asigurăm o bază tehnică și de servicii adecvată pentru a rezolva rapid și eficient eventualele inconveniente.

Siguranța produselor

Depunem mult timp și efort pentru a garanta siguranța produselor noastre. Toate mașinile și dispozitivele fabricate de noi sunt proiectate în conformitate cu directivele actuale și standardele armonizate. Cooperăm constant cu laboratoare de cercetare acreditate unde verificăm și testăm acele produse, cazuri în care siguranța este un factor crucial.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este să oferim produse și soluții de cea mai înaltă calitate pentru grădinărit profesional cu sere, atât în ​​Polonia, cât și în străinătate. Ceea ce ne deosebește este reacția noastră rapidă la schimbările care apar în tehnologia agriculturii cu efect de seră, care au ca rezultat adaptarea continuă a produselor și serviciilor oferite la standardele actuale.

Ne îndeplinim misiunea prin îmbunătățirea continuă a calității serviciului clienți și menținerea unor relații pozitive cu aceștia, precum și îmbunătățirea calificărilor angajaților noștri, implementând soluții inovatoare în zona producției și a organizării companiei și investiții în parc de mașini modern.