Genap dezvoltă, produce și instalează soluții durabile pentru stocarea, retenția și acoperirea lichidelor, solidelor și gazelor.

Producem structuri personalizate de folie la locația noastră de producție din ‘s-Heerenberg. Avem propriul nostru laborator și facilități de proiectare pentru a susține producția noastră. Echipele noastre de asamblare instalează soluțiile noastre pe teren în întreaga lume. Acest lucru înseamnă că, de la proiectare la realizarea unei soluții, putem controla procesele de proiectare și producție intern, permițându-ne să garantăm cea mai înaltă calitate. Eforturile noastre continue de inovare și parteneriatele cu părți care oferă expertiză complementară ne permit să furnizăm soluții de film plastic de ultimă generație pentru clienții noștri.

Genap își propune să contribuie la o viață mai bună prin:

  • Facilitarea soluțiilor durabile pentru stocarea apei și a îngrășămintelor pe întreg globul.
  • Crearea de produse și concepte inovatoare folosind materiale geosintetice care au un impact minim asupra mediului nostru de trai, astfel încât și generațiile viitoare să poată utiliza resursele noastre naturale. 

Laboratorul propriu al Genap include teste de încovoiere și de desprindere pentru a putea verifica calitatea materialului nostru de film și a conexiunilor de sudură. Toate testele sunt efectuate conform standardelor prescrise. Certificatele cu directivele de evaluare asociate au fost formulate de Kiwa și sunt verificate anual. De asemenea, verificăm în mod constant impactul acțiunilor noastre asupra oamenilor și a mediului înconjurător.