logoprecimet-1-768x128

Catarg manual orizontal-vertical LM-03 pentru pulverizarea florilor si ierburilor

LM-03 – Catarg manual cu pulverizare orizontala si verticala este destinat pulverizarii eficiente si omogene a plantelor joase cu efect de sera (flori, ierburi, salata verde, capsuni, rasad de copaci si legume). Fata de metoda de pulverizare manuala cu duze obisnuite, aici se obtine o crestere a eficientei de pulverizare, o imbunatatire a calitatii si uniformitatii acoperirii plantelor, reducand in acelasi timp consumul de substante chimice.

Echipamentul tipic include 3 catarge independente:

a) 1 catarg cu duze pentru pulverizarea principala (Stropirea principala inseamna pulverizarea randurilor cu plante. Se poate face simultan pe partea dreapta si stanga a randului) b) 1 catarg cu duze
pentru pulverizare suplimentară (Stropire suplimentară înseamnă pulverizarea capetelor și începuturilor rândurilor de cultură cu plante. Și aici, fiecare pereche de duze poate fi oprită sau pornită) c)
1 catarg orizontal cu pulverizatoare superioare pentru plante cu creștere redusă

Fiecare catarg poate fi pornit și oprit independent unul de celălalt.

Fiecare duză poate fi reglată într-un anumit interval de -15 grade, 0 grade, +15 grade și fiecare duză poate fi pornită sau oprită de la pulverizare. Aceasta este o funcționalitate foarte importantă.
Echipamentul standard include o supapă anti-picurare, 2 tipuri de duze (duză cu ventilator plat dublu și duză cu con complet).

Opțional, puteți folosi așa-numita extensie pentru pulverizarea directă sub frunzele plantelor.

Structura catargelor este realizată în întregime din oțel rezistent la acizi. Suportul catargului reglabil pe înălțime permite reglarea optimă a înălțimii de pulverizare (gamă). Duzele reglabile individual pot fi setate în trei poziții. Fiecare dintre ele poate fi deschis și închis separat.
Duzele sunt realizate dintr-un material rezistent la substante chimice, cu insertii ceramice asigurandu-le durabilitatea.

Pentru rezultate optime, recomandam urmatorii parametri ai pompei de alimentare: capacitate pompa 36 l la 50 bar

Sistemul de pulverizatoare portabile poate fi completat cu roți cu jantă pentru sistemele de încălzire a conductelor, roți din cauciuc plin sau roți pneumatice pentru utilizare în spații deschise (culturi de câmp). Lățimea căii poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi diferitelor sisteme de conducte de încălzire.

Execuție posibilă pe diverse roți în funcție de nevoile clientului:

1. Roți solide pneumatice sau din spumă pentru suprafețe plane

2. Roti din poliuretan dur (nemarcatoare) pentru suprafete din beton

3. Butuci de rulare din plastic pentru acționarea pe conducte de încălzire