logoprecimet-1-768x128

Catarge de pulverizare verticală manuală LM-01 și LM-02

O serie de catarge verticale manuale este proiectată pentru pulverizarea eficientă și omogenă a legumelor de seră cu creștere mare. Fata de metoda de pulverizare manuala cu duze obisnuite, aici se obtine o crestere a eficientei de pulverizare, o imbunatatire a calitatii si uniformitatii acoperirii plantelor, reducand in acelasi timp consumul de substante chimice.

Oferta include 2 modele de catarge:
Model standard LM-01
Pro model LM-02

1. Model Standard LM-01
Pulverizarea profesională a plantelor cu efect de seră, ținând cont de marea precizie și eficiență a pulverizării, menținând în același timp eficiența ridicată și economia în timpul de lucru și consumul de substanțe chimice.

Echipamentul include 1 catarg cu duze pentru pulverizarea principală (pulverizarea are loc simultan pe partea dreaptă și stângă a rândului de plante). Fiecare duză poate fi reglată într-un anumit interval de -15 grade, 0 grade, +15 grade și fiecare duză poate fi pornită sau oprită de la pulverizare. Aceasta este o funcționalitate foarte importantă.
Echipamentul standard include o supapă anti-picurare, 2 tipuri de duze (duză cu ventilator plat dublu și duză cu con complet).

Opțional, puteți folosi așa-numita extensie pentru pulverizarea directă sub frunzele plantelor.

2. Model PRO LM-02
Pulverizare avansată, complet profesională a plantelor cu efect de seră, ținând cont de marea precizie și eficiență a pulverizării, menținând în același timp eficiența și economia ridicate în timpul de lucru și consumul de substanțe chimice.

Echipamentul tipic include 2 catarge independente:
a) 1 catarg cu duze principale de stropire pentru stropirea principală (laterale) al rândului cu plante
b) 1 catarg cu duze pentru stropirea suplimentară a începuturilor/capetelor jgheaburilor și pereților plantelor.

Fiecare duză poate fi reglată într-un anumit interval de -15 grade, 0 grade, +15 grade și fiecare duză poate fi pornită sau oprită de la pulverizare. Aceasta este o funcționalitate foarte importantă.
Echipamentul standard include o supapă anti-picurare, 2 tipuri de duze (duză cu ventilator plat dublu și duză cu con complet).

Opțional, puteți folosi așa-numita extensie pentru pulverizarea directă sub frunzele plantelor.

Dirijarea fluxului de lichid pentru pulverizarea plantelor se realizează prin intermediul unui distribuitor echipat suplimentar cu un filtru, regulator de presiune și manometru.

Structura catargelor este realizată în întregime din oțel rezistent la acizi. Suportul catargului reglabil pe înălțime permite reglarea optimă a înălțimii de pulverizare (gamă). Duzele reglabile individual pot fi setate în trei poziții. Fiecare dintre ele poate fi deschis și închis separat.
Duzele sunt realizate dintr-un material rezistent la substante chimice, cu insertii ceramice asigurandu-le durabilitatea.

Pentru rezultate optime, recomandam urmatorii parametri ai pompei de alimentare: capacitate pompa 36 l la 50 bar

Echipamentul standard al catargului LM-02 este:

  • manometru
  • regulator de presiune
  • supapă cu 3 căi
  • filtru
  • pistol cu ​​declanșare
  • catarg cu reglare pe inaltime
  • axe reglabile

Sistemul de pulverizatoare portabile poate fi completat cu roți cu jantă pentru sistemele de încălzire a conductelor, roți din cauciuc plin sau roți pneumatice pentru utilizare în spații deschise (culturi de câmp). Lățimea căii poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi diferitelor sisteme de conducte de încălzire (se aplică sistemelor de conducte feroviare).

Execuție posibilă pe diverse roți în funcție de nevoile clientului:

1. Roți solide pneumatice sau din spumă pentru suprafețe plane

2. Roti din poliuretan dur (nemarcatoare) pentru suprafete din beton

3. Butuci de rulare din plastic pentru acționarea pe conducte de încălzire

DATE TEHNICE:

Dimensiunile caruciorului (mm)1334/821/CC+93
Minim maxim. înălțimea catargului (cm)140 / 420
Greutatea căruciorului30 kg

Fișa de prezentare: LM-01 & LM-02