Outlet-uri conice trecere prin liner

Pentru a putea alimenta sau scoate apa din rezervor, trecerea țevilor prin liner-uri se face cu ajutorul unor conuri (outlet-uri). Odată instalat liner-ul, se scoate țeava de etansat printr-un orificiu practicat în liner, si se etanseză țeava de outlet cu ajutorul unor benzi adezive furnizate. Cele două benzi de etansare, GenaStrip și GenaTape, montate corect, vor asigura o etansare perfectă. Dacă va trebui schimbat linerul sau interveni pentru service la conductă, cele două benzi se pot înlătura, și înlocui cu altele noi după încheierea operației de service. Aceste outlet-uri se pot folosi pentru trecerile prin peretele sau prin baza rezervorului.

Aceste outlet-uri pot fi furnizate independent, dacă nu se cunoaște poziția exactă a țevilor, sau în caz contrar se pot monta pe liner direct din fabricație.

În cazul în care outlet-ul a fost furnizat independent de liner, fixarea lui de liner se face prin sudare sau lipire (a se vedea soluția posibilă la Liner-e).

Recomandarea noastră este că toate intrările și ieșirile din rezervor să se facă prin baza acestuia. Doar în acest caz, liner-ul beneficază de garanție.

În cazul în care se cunoaște exact poziționarea conductelor, se recomandă sudarea din fabrică a outlet-urilor.

Outlet-urile sunt confecționate din același material ca și liner-ul.

Standard, outlet-urile sunt disponibile pentru țevi între 32 și 200 mm, cu un unghi față de liner între 45 și 90 grade.