Firma noastra proiectează, furnizează și instalează sisteme de horticultură pentru culturi pomicole, arboricole, solarii și sere.

Indiferent de tipul culturii și de modalitatea de cultură, intensivă sau ecologică, vă putem furniza soluțiile de filtrare, stocare, fertilizare și irigare și climatizare pentru sere.

Realizarea sistemului pornește de la sursa de apă și se termină la rădăcina plantei. Întodeauna cu consultarea beneficiarului și a responsabilului de cultură, putem realiza sisteme care să conțină pe lângă filtrare, grupul de pompare și de distribuție, alte sub-sisteme precum:

  • sistem rezervor tampon de apă GENAP Olanda
  • sisteme de fertilizare automatizate MixMaster Sercom Olanda, cu comanda sectoarelor de irigat se pot realiza cu comanda manuală sau automată
  • Pentru sere, sisteme complete de control al climei și irigației, inclusiv pentru ecran termic și alte sisteme conexe de control al apei, ventilației, CO2, cu computere Sercom Olanda

In co-operare cu partenerii noștri Asthor Agricola Spania (sere folie) și Keese Greeve Greenhouses Olanda (sere sticlă), vă putem oferi sere în configurațiile necesare.

Pentru orice cultură, putem realiza proiectarea, furnizarea materialelor și instalarea lor.